Blogg

Lyxigt badrum ja tack!


skrivet den 08 mar av Anna, klockan:09:36


Ibland kan ju lite av avundsjukans fula tryne sticka fram, tittade i en bildspecial från Jennifer Anistons nya lägenhet och jag säger bara en sak. Ett sånt badrum hade man ju gått över glödande kol för!
http://www.expressen.se/levabo/1.2357673/jennifer-anistons-lyxiga-new-york-lya

Helt sjukt lyxigt badrum med mosaikgolv, fantastisk utsikt osv.

Fast jag får nog nöja mig med en tillfräschning av mitt redan befintliga och betydligt mindre och mindre lyxiga badrum jag då ;)

Har i alla fall investerat i ett nytt fint badrumsskåp och nya blandare.

 

Ja ja, drömma kan man ju alltid göra om inte annat men frågan är hur det egentligen skulle kännas att bo i en riktig lyxlya. Skulle man ens ha möjligheten kvar att njuta av vardagen och att unna sig lite vardagslyx. Eller kunna känna lite glädje över de saker man faktiskt har råd att skaffa sig, eller skulle man bli så blasé att ingenting längre hade ett verkligt värde.

 

Visst vore det trevligt med pengar men ibland undrar jag om inte lite av tjusningen med att vara tvungen att spara för att kunna investera i det man vill ha är det som sen ger trivsel och känsla för det man faktiskt har.

 

Ha ha nu blev jag nog väldigt flummig men helt ärligt om man är så sjukt rik att man kan skaffa sig precis allt man vill utan att knappt ens behöva tänka efter överhuvudtaget, uppskattar man då verkligen vad man sen har.

Tror inte det, i alla fall inte på samma sätt.

 

Eller så är det bara en dålig ursäkt vi som inga pengar har använder för att trösta oss själva ;)

   

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed