Blogg

Kanske kan få en T-shirt som sitter snyggt då iaf ;P


skrivet den 30 maj av Anna, klockan:11:48

Finns tydligen lite hopp även för oss som har en viss rondör, skulle verkligen väldigt gärna kunna ha en snygg T-shirt eller ett snyggt linne nu på sommaren men är lite för rund och lite för lat för det.

Att leva på böngroddar och hänga på gymmet är verkligen INTE just min grej.Inte heller några extremdieter, men nu har man tydligen tonat ner den värsta extremismem med Atkins så nu kan ma tydligen inom vissa rimliga gränser ändå äta vissa kolhydrater och ändå följa Atkins. Låter ju mycket bra tycker jag då, kanske tom jag skulle kunna lyckas med liksom ;P
http://www.expressen.se/halsa/1.1936210/brann-bort-valkarna-med-nya-metoden 

Känns ju lite somså också att ska man anstränga sig för att gå ner i vikt så måste man ju också ändra om sitt liv lite grand så man inte bara går upp det med en gång igen när man är färdig med dieten och då är det ju rätt bra om det är en kosthållning som går att följa i längden också. Jag gillar mat och jag gillar mat lite för mycket för att helt avstå från allt som är gott (och då oftast också onyttigt).  Jag har med andra ord ingen som helst karaktär ;) Men det vore ju ganska så bra för mig, går hos en sjukgymnast i Göteborg för mina kassa knän och visst skulle det bli mycket bättre bara av något så enkelt som att jag la om min kost lite grand.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed