Blogg

Hälsokost & knark


skrivet den 28 mar av Anna, klockan:11:01
 

Läste en så himla klockren ledare om droger

http://www.expressen.se/kronikorer/jennyostergren/1.2373116/jenny-ostergren-myten-om-den-rebelliske-brukaren

 

Tar upp mycket om just detta med att knarkandet idag nästan blivit glamourifierat och något man nästan ska göra. Framförallt i storstädernas krogliv, att det är som en liten guldkant på tillvaron idag.

I artikeln tas det även upp att det inte bara handlar om Stureplan utan även byhålor utanför Sundsvall och Borås. Welcome to reality säger jag bara, nuförtiden bor jag ju i ”storstan” jag med men fram tills inte så länge sen bodde jag i Borås och det är f*n ta mig värsta knarkhålan i landet. Stureplan kan slänga sig i väggen i jämförelse.

 

Men på tal om just det här med myten om den lyckliga, hälsosamma knarkaren så var jag med om ett par väldigt komiska incidenter när jag bodde i Borås.

Var på en rätt stor fest med ett gäng kompisar, på festen var det även med en del som vi inte kände sen förut. Ett par av tjejerna var väl sådär lagom roliga, de var av varianten ”allt är onyttigt och jag är så jäkla präktig att jag vägrar äta/dricka det”. Chips ger cancer, öl blir man tjock av, vin är inte bra för magen bla, bla, bla. Deras vokabulär verkade bara innehålla ord som hade samband med hälsokost, fitness, kosttillskott av olika slag osv.

 

Alltså med andra ord, riktigt präktiga tråkmånsar!!!

Ända tills vi skulle ut och röka samt gå på toa, först reagerade jag på att dessa tjejer överhuvudtaget rökte med tanke på allt hälso snack de bubblat ur sig men när vi sen står ute och röker så börjar jag fundera på vad tusan det var för en underlig cigg den ena tjejen hade. Tittar lite närmare och ser då till min häpnad att det är en megastor joint hon står med!!! När jag sen är på toa råkar jag komma på en av de andra precis i samma stund som hon drar i sig en rejäl lina med Kola!!!


Hur tragiskt det än är så var det samtidigt rätt komiskt med tanke på att detta var personer som inte ens vågade äta chips för att det är onyttigt!!!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed